Over mij

Mijn naam is Sandra Koopman. Ik ben getrouwd met Mark en samen wonen wij met onze 3 kinderen in de prachtige binnenstad van Haarlem.

Sinds een aantal jaar ben ik coach in Haarlem. Daar coach ik op verschillende locaties. Ik coach particulieren, maar ook mensen die via hun werk coaching aanvragen (die krijgen dat meestal vergoed van hun werkgever). Ook werk ik in opdracht van bedrijven. Ik help mensen verder in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Al van jongs af aan vond ik het fijn om voor andere mensen klaar te staan, hen een luisterend oor te bieden en om hen verder op weg te helpen. Toen in 2016 mijn baan kwam te vervallen, heb ik ervoor gekozen om mijn hart te volgen. Ik heb de sprong in het diepe gemaakt en ben de opleiding tot gecertifieerd professioneel coach* gaan volgen.

Tijdens mijn opleiding heb ik diverse mensen begeleid en ben ik aan de slag gegaan als welzijnscoach bij Stichting Haarlem Effect en als individuele coach bij de Vrijwilligers academie Haarlemmermeer. Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met mijn eigen praktijk Sandra Koopman Coaching.

* Professionele Coach opleiding bij BGL & Partners in Hoofddorp. Het diploma is een internationaal erkend diploma; geaccrediteerd door EMCC/NOBCO.

Mijn visie

Ik vind coaching een prachtige manier om mensen sterker te maken. Om mensen te helpen bij het uitzetten van hun een eigen koers. “Bewustwording, eigen verantwoordelijkheid en actie” zijn daarbij de sleutelwoorden. Coaching werkt namelijk alleen wanneer iemand zelf de wil heeft iets te veranderen en bereid is er iets voor te doen. Ik vind het enorm inspirerend iemand bij zijn persoonlijke groei te kunnen en mogen ondersteunen en zelf te laten ontdekken hoe een droom werkelijkheid kan worden. Mijn werkwijze is respectvol, eerlijk en resultaatgericht.

Naast coaching heb ik ruim 20 jaar werkervaring in diverse functies en branches. Ik heb gewerkt in het bankwezen, in de IT en lange tijd in de bouwbranche voor een groot beursgenoteerd bedrijf. Ik ben bekend met de problematiek die kan ontstaan door (te) hoge werkdruk, het voelen van stress of niet weten waar je naar toe wil.

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar wat een coachtraject jou kan opleveren?

Neem dan contact met me op. Je bent van harte welkom en ik kijk er naar uit samen met jou te werken aan jouw persoonlijke vraagstuk of uitdaging.

Sandra Koopman